Fatih Tekke, Villarreal'e bileniyor!

Rusya'nın Zenit takımında forma giyen Fatih Tekke, tatilini geçirdiği memleketi Trabzon'da yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Eski takım arkadaşı Muzaffer Bilazer ile birlikte Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Haluk Ulusoy Kamp ve Eğitim Merkezi'nde çalışan golcü futbolcu, yeni sezona iddialı hazırlanıyor.

Zenit Teknik Direktörü Dick Advocaat'ın verdiği program dahilinde çalışan Fatih Tekke, tatil yaptığı memleketi Trabzon'da bir taraftan da hazırlıklarını sürdürüyor.

Rusya'da sezona şampiyonlukla tamamlayan Zenit takımının golcü oyuncusu, 14 Şubat 2008 Perşembe günü UEFA Kupası'nda kendi sahalarında karşılaşacakları İspanya'nın güçlü ekiplerinden Villarreal'e bileniyor. Zenit forması altında mücadele edecek olan Fatih Tekke, A Milli Takım'dan arkadaşı olan Nihat Kahveci'ye karşı da mücadele edecek.

Reklam
Reklam

UEFA Kupası'nda Villarreal karşısında çok zorlu bir maç oynayacaklarını belirten Fatih Tekke, "Avrupa Kupaları'nda çok zorlu maçlar bizi bekliyor. Takımla birlikte yapacağım hazırlık kampı öncesinde kendimi hazır tutmak istiyorum. Zenit'in başarısı için elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Benden çok şey bekliyorlar ve bunlara en iyi şekilde karşılık vermek istiyorum" diye konuştu.