Fatih Terim: Hiçbir Yangın Galatasaray'ı Yakamaz

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile sarı-kırmızılı futbolcular, geçtiğimiz günlerde yangın sonrası ağır hasar oluşan...

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile sarı-kırmızılı futbolcular, geçtiğimiz günlerde yangın sonrası ağır hasar oluşan Galatasaray Üniversitesi’ne ziyarette bulundu.

Galatasaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ethem Tolga’nın makamında gerçekleşen ziyarette, Fatih terim, hiçbir yangının Galatasaray'ı yakamayacağını söyledi. Bugün akşam saatlerinde gerçekleşen ziyarete Fatih Terim'in yanısıra futbolcular Sabri Sarıoğlu, Hamit Altıntop, Yekta Kurtuluş, Gökhan Zan, Burak Yılmaz, Emre Çolak, Semih Kaya, Nordin Amrabat ve Selçuk İnan katıldı.
Ziyaret esnasında gazetecilere açıklamada bulunan Fatih Terim, hiç bir yangının Galatasaray'ı yakamayacağını vurgulayarak, "Yangının olduğu gece başkanımız Ünal Aysal ile denizden buraya gelmiştim. Çok üzücü bir olay. Galatasaray camiası ve üniversitesi bu yangından güçlenerek çıkacaktır. Hiçbir yangın Galatasaray’ı yakamaz. Bu ilim ve irfan yuvasının yanan ışığı devam edecektir." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Galatasaray Takımı olarak, her zaman yanlarında olduklarını ifade etmek için ziyarette bulunduklarını kaydeden tecrübeli teknik adam, "Bu destek, hangi konuda anlaşılması gerekiyorsa o konudadır. Futbolcularımızla beraber takım olarak burada yanlarındayız. Galatasaray camiası içerisinde herkes bu konuda aynı noktada birleşmiştir. Galatasaray Kulübü, Galatasaray Üniversitesi ve Galatasaray camiası bu hadiseden güçlenerek çıkacaktır. Bazen böyle kazalar olabiliyor. Allah daha beterini göstermesin. Sayın rektörüme takımım adına geçmiş olsun dileklerimi söylüyorum. Her zaman, her türlü konuda, her türlü şekilde yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum."diye konuştu.

Öte yandan rektör Prof. Dr. Ethem Tolga ise, Fatih Terim ve futbolcuların kendilerine ziyarette bulunmalarına çok sevindiklerini ve Galatasaray topluluğunun birlikteliği ile yanan binayı eski haline getireceklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz