Fatih Terim: İlk yarı sıcak ve kurak, ikinci yarı yağışlı ve gollü

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, takımının Kasımpaşa karşısında ilk yarıda ve ikinci yarıda farklı oyunlar ortaya koyduğunu söyledi.

Süper Lig'de 5. haftanın açılış karşılaşmasında Kasımpaşa'yı ağırlayan Galatasaray, sahadan 4-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Sarı kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim, karşılaşmanın ardından beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

"İlk yarı sıcak ve kurak, ikinci yarı bol gollü ve yağışlı geçti" diyerek sözlerine başlayan Terim, şu ifadeleri kullandı:

"Kalemizde yüzde yüz pozisyonlar olmasa da tehditler gördük. İkinci yarı oyuncularımız kendine geldi, çok keyifli bir ikinci yarı oldu. Daha fazlası da olabilirdi."

Reklam
Reklam

Kariyerinde ilk kez bir Süper Lig karşılaşmasına ilk 11'de başlayan Ozan Kabak'ın performansına da değinen tecrübeli teknik adam, "Maicon sakat. Ahmet, Ozan ve Serdar var. Donk'u stopere çekebilirdim ama Fernando'yu dinlendirmek istedim. Ozan bugün çok uzun yıllardır oynayan bir defans oyuncusu gibiydi. Tabii ki öğreneceği çok şey var ama Galatasaray'a çok şey katacağını düşünüyorum. Naturası da buna müsait. Ben Ozan ve Yunus'a şans veriyorum ama kendileri de sahip çıkıyorlar. Gençleri bu şekilde kazanmamız önemli." şeklinde konuştu.

Türk Telekom Stadyumu'nu dolduran Galatasaraylı taraftarlara teşekkür eden Terim, "6 bine yakın bir seyirci... Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Salı günü stadın dolması önemli, onlar da biliyorlar bunu. Şampiyonlar Ligi'ne başlayacağız." ifadelerini kullandı.