Fatih Terim Ozan Tufan ve Caner Erkin'i uyardı

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Euro 2016 öncesi kilo fazlası olan futbolcuları zorunlu diyete soktu.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Euro 2008'de olduğu gibi Euro 2016 öncesinde de A Milli Takımı, ABD'li uzman Scott Piri ve ekibine teslim etti.

Kondisyoner Scott Piri'nin ekibine beş gün önce dahil olan beslenme uzmanı Paige Crawford, idmanlar öncesi, sırası ve sonrasında futbolcuların sıvı ve vitamin dengesini ayarlıyor.

Ozan Tufan ve Caner Erkin başta olmak üzere futbolcuların turnuva öncesi ve süresince 50 kiloya yakın zayıflaması planlanıyor. Bu kapsamda Ozan ve Caner'in yanı sıra bazı oyunculara özel beslenme ve çalışma programı uygulanıyor. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de uzun süredir uyguladığı diyet programı sayesinde yaklaşık 14 kilo verdi.

Reklam
Reklam

İLK MAÇ HIRVATİSTAN İLE

Öte yandan Milli Takım Euro 2016'daki ilk maçını 12 Haziran Pazar günü saat 16.00'da Hırvatistan ile Paris'te yapacak.
Ayrıca Hamza Hamzaoğlu'nun görevinden ayrılmasıyla ayrılmasıyla Fatih Terim'in yardımcısı olarak görev yapan Abdullah Ercan, EURO 2016 kadrosunda yer almıyor. A Milli Takım kadrosuna Tuncay Şanlı, Nihat Kahveci ve Tümer Metin'in daha sonra ise Levent Şahin Alper Boğuşlu'nun dahil olmasıyla Fatih Terim, Abdullah Ercan'a U20-U21 Milli Takım'larında görev verdi.

[Fatih Terim'in 11'i hazır](https://www.mynet.com/fatih-terimin-11i-hazir-97095-myspor)