Fatih Terim, taraftarlara da oyunculara da teşekkür etti

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 5 - 1 kazandıkları Kardemir Karabükspor maçında ortaya konulan mücadeleden...

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 5 - 1 kazandıkları Kardemir Karabükspor maçında ortaya konulan mücadeleden memnun olduğunu belirterek, takıma ve taraftarlara teşekkür etti.
Maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Terim, farklı galibiyete rağmen rakibe pozisyon vermelerinin hata olduğunu belirterek, ''Rakip pozisyona girmezse biz veririz dediler herhalde. Samsun maçında da oldu. 2 - 3 tane pozisyon verdik. Goller olsaydı sıkıntıya sokardı. Bunlar futbolda var ne kadar çalışsanızda oluyor. Çabuk oynayan, gol arayan ve bulan bir Galatasaray vardı. Bu da bizi sevindirdi.'' dedi.
Farklı kazanmalarına rağmen hataları masaya yatıracaklarını da belirten Terim, ''Hiç bir Galatasaraylı merak etmesin ki farklı galibiyetten sonra hatalar tartışılmayacak ya da görüşülmeyecek. Bunların hepsi tartışılacak ve konuşulacak.'' diye konuştu.
Terim, Spor Toto Süper Lig'in geride kalan 20. haftasında istediğiniz yerde misiniz? Hedeflediğiniz yerde misiniz, hesabınız uydu mu? sorusuna ise ''Ben böyle hesaplar yapmam yapmadım da. Eskiden beri bu böyle. Galatasaray fikstürü önüne koyup bu maçtan 3 puan, bu maçtan 1 puan, bu maçtan mağlup ayrılırız hesabı yapmaz. Her maçı kazanmak için oynar. Böyle bir plan içinde değildik.'' diye cevap verdi.
Fatih Terim, havanın soğuk olmasına rağmen tribünlere gelen taraftarlara teşekkür ederken, ''Soğuk havada, insanların camdan kafasını uzatmaya çekindiği günde maça gelen taraftarlara da teşekkür ederim. Onlara her zaman ihtiyacımız var. Oyuncularıma da teşekkür ederim. Onlar da bu soğukta içimizi ısıttılar.'' diye konuştu.
Terim, transfer konusunda ise yazılan çizilenleri kendisine sormalarını istedi. Terim, Başkanla Ronaldinho konusunu görüştüğünü belirterek, 1 hafta süre istediğini söyledi. Terim, ''Paralar yazıldı, sonunda benim istemediğim yazıldı. Ronaldinho'nun son kulübü Milan, ben de Milan'da antrenörlük yaptım, araştırdık. Bu da gayet doğal.'' dedi.
Bu arada Galatasaraylı oyuncular kaleci Muslera ve Elmander ise kazandıkları için mutlu olduklarını söylediler. Muslera, ''İyi bir performans gösterdim, daha da iyi olacağım. Bizim takım olarak bir hedefimiz var. Bu hedefe giderken de iyi olmamız gerekiyor. Çok daha iyi olacağım.'' dedi.
Elmander ise yaptığı açıklamada, geride kalan maçlarda iyi olmadığını, bunun nedeninin de parmağında yaşadığı acı olduğunu belirterek, ''Bugün acı hissetmedim, çok da iyi oynadığımı sanıyorum. Bundan sonra daha iyi olacağız.'' dedi.

Reklam
Reklam

BÜLENT KORKMAZ YAPILAMAYAN TRANSFERLERDEN YAKINDI
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ise, ''Galatasaray gibi bir takım karşısında 10 kişi kaldığınız zaman böyle bir sonuç kaçınılmaz oluyor. Bizim sıkıntımız girdiğimiz pozisyonları değerlendirememek. Bu maçta da bu sıkıntıları yaşadık.'' dedi.
Bülent Korkmaz, ''Transferler yapılamadı, ilk 30 dakikadaki oyunumuzu maçın geneline yaymamız gerek, bunun için çalışıyoruz.'' derken, bir basın mensubunun, Galatasaray taraftarlarının kendisini tribüne çağırmamasıyla ilgili olarak ise ''Bu tür olaylara takılmıyorum. Ben kendi işime bakıyorum.'' dedi.
Kardemir Karabüksporlu oyunculardan Anıl Karaer ile Erdem Özgenç ise kaybettikleri için üzgün olduklarını söylediler. Anıl, ''Zor bir deplasman olmasına rağmen, maça iyi başladık, pozisyonlar da bulduk ama değerlendiremedik. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız var. Bundan sonraki maçlarda elimizden gelenin daha iyisini yaparak, başarılı olmak istiyoruz.'' dedi.
Erdem Özgenç ise, ''Zor bir maçı, yediğimiz gollerle daha da zorlaştırdık. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Bundan sonra özellikle kendi sahamızda puan kaybetmek istemiyoruz.'' dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz