Fatih Terim ve Gülben Ergen'li ilginç reklam!

Galatasaray'dan olaylı bir şekilde ayrılan ve başkan Ünal Aysal'la arasında "mesaj krizi" yaşanan Fatih Terim, çok çarpıcı bir reklam kampanyasında yer aldı.

Hatırlanacağı üzere Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile Fatih Terim arasında yaşanan 'mesaj polemiği', Terim'in sarı kırmızılı takımdan ayrılması noktasına kadar sürmüştü. Televizyon kanallarına kadar yansıyan bu mesaj olayında Terim ile Aysal görüşmemiş, ayrılık için gerekli zemin "kimsenin kimsenin ayağına gitmemesi" ile oluşmuştu.

Terim'in yer aldığı son reklam kampanyasındaki slogan da bu olaya bir mesaj gönderir gibiydi. Ünlü bir alışveriş sitesinin Gülben Ergen'i de kullandığı reklam kampanyasında, "online alışveriş ile sizin ürüne gitmeyeceğiniz, ürünün sizin ayağına geleceği mesajı" veriliyor.

Reklam
Reklam

Terim için kullanılan sloganda da "Ben o tabletin ayağına gitmem! O benim ayağıma gelsin" mesajı ile online siparişin kolaylığına vurgu yapılıyor.

Ancak bu slogan akla Ünal Aysal'a bir mesaj mı gönderiliyor fikrini de veriyor. Çünkü Terim, Galatasaray'dan ayrılık sürecinde Aysal'ın ayağına gitmemiş, bir görüşme yapmaması ile ayrılık meydana gelmiş, ardından da ikili arasında büyük bir gerilim oluşmuştu.

Çok fazla reklam kampanyasında yer almayan Terim'in böyle bir reklamda görünmesi masum olarak karşılanabilir, ancak akıllarda "Aysal'a reklamla mesaj yolladı" fikrini oluşturduğu da bir gerçek.

Ajansspor

Aziz Yıldırım'dan şok tepki

Günün öne çıkan haberlerini izleyin