Fatih Terim, Zihni Aldırmaz'a imzalı forma gönderdi

Galatasaray Teknik Direktörü ve AKDD Onursal Başkanı Fatih Terim, Adanalılar gecesine verdiği katkılardan dolayı Büyükşehir...

Galatasaray Teknik Direktörü ve AKDD Onursal Başkanı Fatih Terim, Adanalılar gecesine verdiği katkılardan dolayı Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a imzalı forma hediye etti.
AKDD Yönetimi her platformda Zihni Aldırmaz’a Adanalılar gecesine katkılarından dolayı teşekkür ederken, derneğin faaliyetlerine katılan ve derneğin her organizasyonunda etkin görev alan Galatasaray Teknik Direktörü ve AKDD Onursal Başkanı Fatih Terim de imzalı forma jestinde bulundu.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in, imzaladığı Galatasaray formasını AKDD Adana Temsilcisi Savaş Çokduygulu, makamında ziyaret ederek, Aldırmaz’a sundu. Ünlü teknik adamın selamlarını getiren Çoyduygulu, “Galatasaray’da futbol oynarken giydiği 5 numaralı formayı kendisi hediye etmeyi çok istiyordu. Yoğun programı nedeniyle gelemedi. Adanalılar Gecesine yaptığınız katkılardan dolayı teşekkürlerini de iletiyorum” şeklinde konuştu.
Bu jestten memnun olduğunu belirten Aldırmaz, Fatih Terim’le iftihar ettiklerini belirterek, “Fatih Hoca Türkiye’de bir marka. Biz Adanalı olarak onu çok severiz. Büyük incelik göstermiş, ben de kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz