Fatih Terim'den çok sert açıklamalar: "Hakkımı helal etmiyorum"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe maçının ardından hakemlere sert açıklamalarda bulundu ve "Hakkımı helal etmiyorum" dedi.

Süper Lig'in 11. haftası dev bir karşılaşmaya sahne oldu. Galatasasray ile Fenerbahçe, Türk Telekom Stadyumu'nda 2-2 berabere kaldı.

Sarı kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim, maçın ardından beIN Sports'a sert açıklamalarda bulundu.

Maçın hakemi Fırat Aydınus'a isyan eden Terim, "Şu an söyleyeceklerim herhangi bir maçın bahanesi değil. Eğer orta sahada Henry'nin aldığı top faul ise, ikinci golde Valbuena - Belhanda düellosunda top Belhanda'dan çıktıysa ben özür dilemeye hazırım." dedi.

Reklam
Reklam

Sözlerine "Camiamın, kulübümün hakkını kimseye yedirmeyiz" diyerek devam eden Terim, şu ifadeleri kullandı.

"Hakkımı helal etmiyorum. VAR'da Barış Şimşek var. Geçen sezon burada Galatasaray'ı eleyen Barış Şimşek. Başka kimse yok demek ki. : Biz böyle diyoruz ya, hemen bize ceza. Size kim ceza verecek? Nedir bu maçta öne çıkma niyetiniz? Sizin önünüze VAR koydular, dünya masraf yaptılar."

Maç esnasında Fırat Aydınus'un yanına gittiğini belirten tecrübeli teknik adam, "Kendisine de [Fırat Aydınus] söyledim. Ya Allah aşkına, bırak oynayalım ya. Bekçi gibi zatturu zutturu devamlı çalıyorsun. Tacı göremiyorsunuz. Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde böyle detayları göremeyecekseniz burada ne işiniz var ya?"

Fatih Terim, sözlerini şu ifadelerle noktaladı:

"Bundan böyle her maçtan sonra konuşacağım. İyiyi de kötüyü de."