Fatih Terim'den defansa uyarı!

A Milli Futbol Takımı, Moldova ve Yunanistan ile oynayacağı 2008 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçlarının hazırlıklarını sürdürüyor.

Riva'daki Milli Takımlar Turkcell Tesisleri'nde Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim nezaretinde yapılan antrenmanda Ay-yıldızlı takım, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı. Çift kale maç sırasında oyunu sık sık durduran Fatih Terim, özellikle savunma oyuncularını yapmaları gereken hareketler için uyardı.

Çift kale maç sonrası 2 gruba ayrılan Ay-yıldızlı futbolculardan bir grup şut çalışması yaparken, diğer grup olan savunma oyuncuları ise kanatlardan yapılan ortaları karşılamak için özel bir çalışmaya tabii tutuldu.

Reklam
Reklam

Antrenmana kampa bugün katılacak Hamit Altıntop katılmazken, sağ arka adalesinde ağrıları bulunan Gökhan Zan takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkartılan İbrahim Toraman'ın yerine kadroya alınan Yasin Çakmak ise antrenman sonuna doğru tesislere geldi ve takımdan ayrı koştu. Antrenmanda Ay-yıldızlı futbolcuların hayli neşeli oldukları gözlendi.

A Milli Futbol Takımı, bu akşam basına kapalı yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.