Fatih Üniversitesi Öğrencilerinin Tiyatro Oyunu Beğenildi

Yozgat'ta Beşinci Mevsim Derneği tarafından düzenlenen etkinlikte Fatih Üniversitesi öğrencilerinin oynadığı 'Gül devri ev' adlı...

Yozgat'ta Beşinci Mevsim Derneği tarafından düzenlenen etkinlikte Fatih Üniversitesi öğrencilerinin oynadığı 'Gül devri ev' adlı tiyatro oyunu büyük beğeni topladı.

Yimpaş AVM salonunda düzenlenen tiyatro oyununu Bozok Üniversitesi Genel Sekreteri Levent Şimşek, öğretim görevlileri, Altın Nesil Topluluğu Başkanı Nihat Güleç, öğrenciler ve davetliler izledi.
Altın Nesil Topluluğu Başkanı Nihat Güleç, yaptığı açıklamada, dernek olarak öğrencilere yönelik sürekli farklı etkinlikler düzenlediklerini söyledi. Güleç, "Derneğimiz kurulduğu günden itibaren her zaman farklı etkinlikler düzenleyerek, öğrencilerimize sosyal ve kültürel anlamda katkı sağlıyoruz. Bu kapsamda Fatih Üniversitesi Sanat Topluluğu tarafından oynanan tiyatro oyunu izleyiciler tarafından ilgiyle izlendi. Oldukça yoğun bir katılım oldu. İnşallah bu tür etkinliklerimiz bundan sonrada devam edecek." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: