Fatih Üniversitesi Rusya ve Rusça Tanıtım Ofisi açılıyor

Dünyanın birçok yerinde üniversiteler bünyesinde tanıtım ofisleri açan Rus Dünyası Vakfı, Türkiye’de üçüncü ofisini Ankara...

Dünyanın birçok yerinde üniversiteler bünyesinde tanıtım ofisleri açan Rus Dünyası Vakfı, Türkiye’de üçüncü ofisini Ankara ve İzmir’den sonra İstanbul’da Fatih Üniversitesi bünyesinde açıyor.
Merkezi Moskova’da bulunan Rus Dünyası Vakfı dünyanın birçok yerinde üniversiteler bünyesinde tanıtım ofisleri açıyor. Türkiye’de üçüncü ofis Ankara ve İzmir’den sonra İstanbul’da açılıyor. Fatih Üniversitesi bünyesinde kurulacak olan ofis, Rusya Federasyonu Ankara Büyükelçi Yardımcısı Aleksandr A. Yepifanov ve Rusya Federasyonu İstanbul Başkonsolosu Aleksey V. Yerhov'un katılımıyla bugün saat 15.00’de açılacak.
Vakıf, Fatih Üniversitesi’ndeki tanıtım ofisine lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin faydasına sunulmak üzere 1.500 adet kitap ve teknik donanım yardımında bulunacak.
Ofis’in açılışına Fatih Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şerif Ali Tekalan, Rusya Federasyonu Ankara Büyükelçi Yardımcısı Aleksandr A. Yepifanov, Rusya Federasyonu İstanbul Başkonsolosu Aleksey V. Yerhov ve Rus Dünyası Vakfı Müdür Yardımcı Georgiy D. Toloraya katılacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz