Fatih Üniversitesi ve ACAT’tan AFET’11 sempozyumu

Fatih Üniversitesi ile Acil ve Afet Tıbbı Derneği (ACAT)’nin ortaklaşa düzenledikleri AFET’11 Sempozyumu hafta sonu...

Fatih Üniversitesi ile Acil ve Afet Tıbbı Derneği (ACAT)’nin ortaklaşa düzenledikleri AFET’11 Sempozyumu hafta sonu gerçekleştirilecek. Sempozyumda olası İstanbul depreminde afet yönetimi, haberleşme ve yapılması gerekenler diğer çalışmalar da konuşulacak.
Fatih Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek AFET’11’de ACAT, Van Depremi’nde yaşadığı tecrübelerini aktaracak. AFET’11 Sempozyumu 24-25 Aralık 2011 tarihlerinde Fatih Üniversitesi’nin Büyükçekmece Kampüsü’nde gerçekleştirilecek.
Afet ve kriz yönetimi alanında görev ve çalışma yapan aktörler, bir yandan akademik birikimleri ve edindikleri operasyonel deneyimleri paylaşırken, diğer yandan Van Depremi’nin ön değerlendirmelerini yapacaklar. 2 gün boyunca sürecek oturumlarda konuşmacılar olası İstanbul depreminde merkezi yönetimlerin ve vatandaşların yapması gerekenleri anlatacaklar.
Sempozyuma; bazı bakanlıkların ve üniversitelerin üst düzey yöneticileri ile bazı valilerimiz, kaymakamlarımız ve afet konusunda çalışma yapan birçok akademisyenin yanı sıra İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü yöneticileri, hastane yöneticileri, özel sektör yöneticileri ve bu alanda görev yapan kamu personeli ve Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileri katılacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz