Fatih World Cup 3’te ‘Türkiye ve Mali’ final oynayacak

Fatih Üniversitesi bünyesinde bulunan 16 farklı ülke takımının katılımı ile gerçekleştirilen ‘Fatih World Cup 3’...

Fatih Üniversitesi bünyesinde bulunan 16 farklı ülke takımının katılımı ile gerçekleştirilen ‘Fatih World Cup 3’ futbol turnuvasında Türkiye ve Mali final oynayacak.
İki takım arasında yapılacak final maçında kazanan takım kupanın sahibi olacak. 9 Mayıs Çarşamba günü Üniversitenin Büyükçekmece Kampüsünde yapılacak kapanış töreninde Eski Futbolcu ve Spor Yorumcusu Rıdvan Dilmen’e ise ‘En İyi Spor Yorumcusu’ ödülü verilecek.
Geçtiğimiz haftalarda görkemli bir açılışla başlayan ‘Fatih World Cup 3’ futbol turnuvasında finale kalanlar belli oldu. 16 farklı ülke takımının mücadele ettiği turnuvada Türkiye ve Mali 1.’lik; Nijerya ve Senegal ise 3.’lük için ter dökecek. Futbol dünyasında yaşanan gerginliklerin aksine sporun “Dostluk ve Barış” olduğunu hatırlatan ‘Fatih World Cup 3’ün açılış törenine Hakan Şükür, Tolga Zengin, Uğur Tütüneker, Volkan Ballı gibi spor adamları katılmıştı.
Fatih Üniversitesi tarafından düzenlenen ‘Fatih World Cup 3’ün kapanış programı Melih Gümüşbıçak’ın sunumuyla yapılacak. Törende Eski Futbolcu ve Spor Yorumcusu Rıdvan Dilmen ‘En İyi Spor Yorumcusu’ ödülünü alacak ve program sonunda öğrencilerin sorularını yanıtlayacağı söyleşiye katılacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: