Fatih'te tinerciler dehşet saçtı

İSTANBUL (İHA) - Fatih'te ellerinde döner bıçağı bulunan tinercilerin çıkardıkları olaylarda 2 polis yaralandı.

Fatih'te gecenin ilerleyen saatlerinde çevreye zarar veren 3 tinerci genç, ortalığı savaş alanına çevirdi. Polisin uyarılarına rağmen güçlük çıkaran tinerciler Unkapanı Atatürk Caddesi üzerinde yoldan geçen araçlara saldırdılar.

Bunun üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Polislere direnen tinerci gençler cadde boyunca uzun süre ekiplerden kaçtılar. Zaman zaman ellerindeki döner bıçağı ile polislere saldıran gençler, yapılan tüm uyarılara rağmen taşkınlık yapmaya devam ettiler.

Reklam
Reklam

Tinerci gençlerin saldırısı karşısında zor durumda kalan polis ise zaman zaman havaya ateş açarak, gençleri kontrol altına almaya çalıştı. Bir ara gençlerden biri yakalanınca diğer iki genç polisin üzerine saldırdı. Polis daha sonra tinercileri cop kullanarak etkisiz hale getirdi. Ellerindeki döner bıçakları ile polise ve polis otolarına saldıran gençler güçlükle yakalandı.

Apar topar yere yatırılan gençlere araçları zarar gören bazı vatandaşlar da saldırdı. Ellerindeki sopalarla zanlılara saldıran araç sahipleri polis tarafından güçlükle durduruldu. Olay sırasında 2 polis memuru da hafif şekilde yaralandı. Zanlılar daha sonra polis otosuna bindirilerek karakola götürüldü.