Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nın 3. Yılı Pasta Keserek Kutlandı

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nın 3. yıl dönümü pastasını personelleri ile...

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nın 3. yıl dönümü pastasını personelleri ile birlikte kesti.

Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda personel tarafından düzenlenen etkinlikle pasta kesen Başkan Anlayan; “Fatsa Belediyesi olarak Fatsalıların hizmetine sunduğumuz Kültür Sarayı’nda çalışan personelimiz ile arkadaşlarımız ile beraberiz. Açıldığı günden buyana çok yoğun bir şekilde kullanılan Kültür Sarayımızın bugün 3. yılını dolduruyoruz. Yani burası 2 yıl önce hizmete açıldı ve 730 gündür hizmet veriyor. Ben öncelikle Fatsa’mıza ve Bölgemize hayırlı olsun diyorum. Bu sebeple de 2. yılımızı tamamlayarak 3. yılımıza giriyoruz. Arkadaşlarımız 3. yılımızı pasta keserek kutlamak istediler. Bunu kesmek de bize nasip oldu. Kültür Sarayımız Fatsa’nın sosyal yaşantısına çok ciddi katkı sağladı. Hizmet verdiği 2 yıldan buyana bizim düşündüğümüzün çok daha fazla üzerinde Fatsa’nın Kültürel ve Sosyal hayatına katkı sağladı. Burası her türlü etkinliklere ev sahipliği yaptı ayrıca sergilerimiz ile beraber buralar çok hareketlendi.2 yılda tam 896 program gerçekleştirdik. Ben buranın Fatsa’nın Sosyal ve Kültürel hayatına sağladığı katkıdan dolayı çok mutluyum. İnşallah daha nice senelere” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: