Fatsa Müftülüğü Somali için 198 bin TL yardım topladı

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Diyanet İşleri Başkanlığı'nın açlık ve kuraklıkla mücadele eden Somali halkı için düzenlediği...

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Diyanet İşleri Başkanlığı'nın açlık ve kuraklıkla mücadele eden Somali halkı için düzenlediği yardım kampanyası çerçevesinde 198 bin 176 TL toplandı.
Fatsa Müftüsü Şener Yılmaz, Somali için başlattıkları yardım kampanyasının devam ettiğini belirterek vatandaşlardan destek istedi. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın organizasyonunda Türkiye genelinde başlatılan kampanya ile Doğu Afrika ülkeleri ve özellikle Somali için yardım toplandığını hatırlatan Müftü Yılmaz, Fatsa'da kampanya için şu ana kadar 198 bin 176 lira toplandığını kaydetti.
Camilerde toplanan yardımların yanı sıra bazı vatandaşların bizzat kendilerine gelerek kampanyaya destek verdiklerini aktaran Yılmaz, kampanyaya destek olan Fatsalılara teşekkür etti.
Yılmaz, "İmtihan içerisinde olan bu kardeşlerimiz için duyarsız kalmayalım. Hangi milletin ne zaman nasıl bir imtihanla baş başa kalacağı belli olmaz. Bugün onlara yarın bize. Bizim niyetimiz Allah rızası olmalı. Yardımda bulunan ya da bulunmak isteyip de gücü yetmeyen kardeşlerimizden Allah razı olsun.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz