Fatsa ve Ünye'de huzur operasyonu

ORDU (İHA) - Ordu'nun Fatsa ve Ünye ilçelerinde İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çevik Kuvvet ekipleri ile ilçe emniyet müdürlüklerine bağlı ekipler tarafından yol güzergahlarında, kahvehanelerde ve kafelerde yapılan aramalarda 3 adet ruhsatsız silah ele geçirildi.

Ordu Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çevik Kuvvet ekipleri, Ünye İlçesi'nde gündüz saatlerinde uygulama yaptı. Akşam saatlerinde ise Fatsa İlçesi'nde Kumru-Korgan ve Aybastı-Kabataş-Çamaş yol güzergahlarında seyir halindeki araçlar denetlendi. Gece bölümünde de, ilçenin çeşitli yerlerinde bulunan kahvehanelerde kimlik kontrolü yapıldı. 14'ü rütbeli 200 polis memurunun katıldığı uygulamaların Fatsa bölümünde 2 adet ruhsatsız tabanca ile 1 de bulundurma ruhsatlı tabanca taşıyan kişiye işlem yapıldı. 12 sürücüye 602 milyon lira para cezası kesildi. 2 araç trafikten men edildi. 1 derneğe ruhsatsız olduğu için işlem yapıldı. 8 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Ünye'de ise yapılan aramalarda 1 adet ruhsatsız silah ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Emniyet yetkilileri, gerçekleştirilen operasyonun vatandaşın huzurunu sağlamaya yönelik olduğunu ve bu tür operasyonların sık sık yapılacağını bildirdi.