Fatsa'da Internet Salonu Işletmecilerine Sertifika

 Fatsa Halk Eğitim Merkezi tarafından "internet salonu işletmecileri ve yöneticileri uyum eğitimi" kursuna katılan 17 işletmeciye sertifika verildi.

Fatsa Halk Eğitim Merkezi tarafından "internet salonu işletmecileri ve yöneticileri uyum eğitimi" kursuna katılan 17 işletmeciye sertifika verildi. Fatsa Halk Eğitim Merkezinde yapılan sertifika töreninde konuşan Fatsa Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı, esnafın kursa katılarak zaman ayırmasının çok güzel bir fedakarlık olduğunu söyledi. Esnafa duyarlılıklarından dolayı teşekkür eden Avcı, "Kursa katılarak 16 saatlik bir eğitim aldınız. Tabi ki 16 saat bir esnaf için oldukça fazla bir zaman dilimi ancak duyarlılığınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bundan sonra yapacağınız işlerde sizlere bol kazançlar diliyorum" dedi. Avcı, konuşmasının ardından işletmecilere sertifikalarını verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz