Faty Papy’ye dikkat!

Trabzon'un yeni transferi Faty Papy, "2009'da izlenmesi gereken 10 Afrikalı oyuncu" listesinde yer aldı. Goal.com, Antalya kampına katılan 18 yaşındaki Burundili oyuncuyu 9. sırada gösterdi

Teknik Direktör Ersun Yanal'ın istekleri doğrultusunda kadrosunu yenileyen Trabzonspor'da yeni transfer Faty Papy, internet sitesi, goal.com'un "2009'da izlenmesi gereken 10 Afrikalı oyuncu" listesine girmeyi başardı. 23 yaş ve altındaki oyuncuların değerlendirmeye alındığı listede, bordo-mavili futbolcu 9. sırada yer aldı.
Sitenin yaptığı değerlendirmede Inter Star of Bujumbura takımından gelerek Aralık ayında Trabzonspor'un devre arası hazırlık kampına katılan 18 yaşındaki Faty Papy'nin, Burundi Milli Takımı'nda 6 kez forma şansı yakaladığına dikkat çekildi.
Araştırmada, Papy'nin, Trabzonspor için "kelepir" bir transfer olduğu yorumunda da bulunuldu.

Reklam
Reklam

Caner Erkin iddiası Bu arada Trabzonspor'un, CSKA Moskova'da forma giyen Caner Erkin'e talip olduğu öğrenildi. Bordo-mavili yöneticilerin, Teknik Direktör Yanal'ın, Manisaspor'dan eski öğrencisi olan 20 yaşındaki milli sol kanat oyuncusunun transferi için Rus kulübüyle pazarlıklara başladığı belirtildi.
Bu arada Bursasporlu Yusuf'un transferi bugün netlik kazanacak. Yönetimin, Yusuf'a karşılık son olarak 700 bin lira artı Adnan veya Ferhat'ı teklif ettiği öğrenildi.

Tempo yükselttiler
Trabzonspor'un Antalya kampında tempo her geçen gün yükseliyor. Kampın ilk günlerinde futbolcularını fazla sıkmayan Teknik Direktör Ersun Yanal dün yapılan ve tüm futbolcuların katıldığı antrenmanda ağır bir program uyguladı. Koşunun ardından yarı sahada yapılan top çalma ve şut çalışmasında tempoyu düşürmemek için belirli ölçüde sertliğe de izin veren Yanal, ayakta kalan ve gol atan futbolcularını tebrik etti. Antrenmanda Ceyhun Gülselam ve Giray Kaçar, hırsları ve performanslarıyla ön plana çıkarken, Faty Papy de mücadeleci yapısıyla göze girdi.

Reklam
Reklam