Favori Kuyumculuk Alanya’ya özel set tasarlayacak

Kuyumculuk sektörünün önde gelen firmalarından Favori Alanya’ya 89. Mağazasını açtı. Genel Müdür Gökay Uğur, açılışta...

Kuyumculuk sektörünün önde gelen firmalarından Favori Alanya’ya 89. Mağazasını açtı. Genel Müdür Gökay Uğur, açılışta Alanya Kalesinin ve tarihi mekanlarının yer alacağı 30 parçalık ‘Alanya seti’ tasarlayacaklarını taahhüt etti.
İşletmelerinin 600 çalışanı bulunduğunu söyleyen Uğur, bunların 110'unun tasarım üzerinde çalıştığına dikkat çekti. Türkiye çapında 8 Favori'nin 89'uncu mağazasını hizmete sunduklarını aktaran Uğur, 26 şubenin de plan ve dekorasyon aşamasında olduğunu bildirdi. Sene sonuna kadar hedeflerinin 150. mağazayı açmak olduğunu da duyurdu. Gökay Uğur, Alanya Kalesi ve ilçenin önemli tarihi değerlerine has ‘Alanya seti’ tasarlayacakları sözünü verdi.
Favori Kuyumculuk Alanya Şubesi Sahibi Cafer Aydoğan, bir dünya markası olan ilçeye başka bir dünya markasını kazandırdıklarını belirtti. 6 bine yakın özgün tasarım gerçekleştirdiklerini kaydeden Aydoğan, “Açtığımız mağazanın, en seçkin tasarımları, en üstün kalite standartlarında olacak. Mağazamız, her hafta geliştirilecek yeni takı modelleriyle her zaman rakiplerinden bir adım önde olacak. ” öngörüsünde bulundu.
Favori'nin Alanya mağazasının açılış törenine Kaymakam Hulusi Doğan, Ticaret Odası Başkanı Kerim Aydoğan ve Alanya Müftüsü Ahmet Hamdi Başpınar da katıldı. Kaymakam Doğan, markacılığın önemine değinerek, "Marka olan bir ürünün, dünyanın neresine giderseniz gidin değeri aynıdır." dedi.
1992 yılında kurulan Favori Kuyumculuk, Türkiye altın takı sektörünün en büyük şirketleri arasında yer alıyor. 14 ayar altın takı sınıfında lider olan Favori, üretiminin yüzde 40'ını başta ABD ve Avrupa ülkeleri olmak üzere toplam 45 ülkeye ihraç ediyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz