Fazıl Say Alanya'da Konser Verdi

Sanatçı Fazıl Say, Alanya Kültür Merkezi'nde halka açık konser verdi. Konserin sonlarında "son 5 parçamı...

Sanatçı Fazıl Say, Alanya Kültür Merkezi'nde halka açık konser verdi. Konserin sonlarında "son 5 parçamı kimin için ya da ne için çalmamı istiyorsanız buna siz karar vereceksiniz" diyerek çağrıda bulundu.

Dünyaca ünlü sanatçı ve grupları Antalya’da buluşturan, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Uluslararası Antalya Piyano Festivali, bu yıl da ücretsiz halk konserleri ile şehrin her noktasına ulaşıyor. 13’ncü yılında “Şehirde Müzik Var” sloganıyla yola çıkan festivalde, Antalya Kültür Merkezi’nde gerçekleşen performansların yanı sıra ücretsiz olarak düzenlenecek üç halk konserinden ilki Alanya'da gerçekleştirildi. Alanya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konser öncesinde vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.

Reklam
Reklam

Konsere saatler kala kültür merkezi önünde uzun kuyruklar oluşturan ve konserlere gelme şansı bulunmayan izleyiciler unutamayacakları bir klasik müzik konseri izledi. Say'ı izleyenler arasında gazeteci Hıncal Uluç, Antalya Büşükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ve Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu da vardı.

Fazıl Say, konserinde kendi eserlerinin yanı sıra ünlü bestecilerin eserlerini de yorumladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: