Fazıl Türk Vatandaşların Ramazan Bayramını Kutladı

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk, bayramın barışa, kardeşliğe ve huzura vesile olmasını...

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk, bayramın barışa, kardeşliğe ve huzura vesile olmasını temenni ederek, “Çocuklarımıza, acı ve gözyaşının değil, barış ve hoşgörünün hüküm sürdüğü bir ülke bırakmak, hepimizin en büyük ve en önemli görevidir” dedi.

Ramazan Bayramı ile ilgili kutlama mesajı yayınlayan Türk, “Son zamanlarda ülkemizde yaşanan ve hepimizi yaralayan çatışmalar, barışa, kardeşliğe ve diyaloga ne kadar çok ihtiyacımız olduğunu bir kez ortaya çıkarmıştır. Gün, savaşın değil, barış umutlarını yeşertmenin günüdür. Rahmet kapılarının açıldığı bu kutsal günlerde, barışa, özgürlüğe ve kardeşliğe giden yolun üstündeki engelleri hep birlikte kaldıralım” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Ramazan ayının, insanın kendi nefsini sorguladığı önemli bir sınav, bayramın ise bu sınavın en güzel mükafatı olduğunu vurgulayan Türk, açıklamasını şöyle sürdürdü: “İslam aleminin ve halkımızın kutsal Ramazan ayını ve Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla kutlar, barış, kardeşlik, sağlık, huzur ve mutluluk dileklerimi sunarım. Bu duygu ve düşüncelerimle, bayramın, ülkemizde yaşanan çatışmalı ortamın bir an önce sona ermesine vesile olmasını temenni ediyorum. Çocuklarımıza, acı ve gözyaşının değil, barış ve hoşgörünün hüküm sürdüğü bir ülke bırakmak, hepimizin en büyük, en acil ve en önemli görevidir. Bayramın adı barış olsun. Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı kutlu olsun.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: