"Fazla Çorabınız Var Mı-" Projesi

ŞANLIURFA (A.A) - İstanbul Tuzla Trabzonsporlular Derneği, Şanlıurfa'da ihtiyaç sahibi 2 bin 500 öğrenciye içerisinde eğitim ihtiyaçlarının da bulunduğu okul

ŞANLIURFA (A.A) - İstanbul Tuzla Trabzonsporlular Derneği, Şanlıurfa'da ihtiyaç sahibi 2 bin 500 öğrenciye içerisinde eğitim ihtiyaçlarının da bulunduğu okul çantası hediye etti.

Dernek üyeleri, eğitimci Funda Ateşoğlu koordinesinde yürütülen "Fazla Çorabınız Var Mı-" projesine destek amacıyla geldikleri kentte Vali Celalettin Güvenç'i ziyaret etti.

Vali Güvenç, yaptığı konuşmada, dar gelirli insanların İstanbul'dan Şanlıurfa'ya gelmesinin çok anlamlı olduğunu belirtti. Trabzonsporlu taraftar camiasının girişimini "sözde değil, özde kardeşlik" olarak değerlendiren Güvenç, "Şu günlerde bu tür şeylere çok ihtiyacımız var ve bu yardımın da Trabzonlulardan gelmesi daha anlamlı" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Dernek Başkanı Erkan Yavuz Atagün ise daha önce Akçakale ilçesinde kırtasiye yardımında bulunduklarını hatırlatarak, bu kez de içerisinde tüm eğitim ihtiyaçlarının bulunduğu 2 bin 500 okul çantasıyla Şanlıurfa'ya geldiklerini ifade etti.

Ziyaretin ardından dernek üyeleri, maliyeti yaklaşık 150 bin TL olduğu belirtilen çantaları, Valilik tarafından belirlenen okullara teslim etti.

Muhabir: Rauf Maltaş / Müslüm Etgü

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: