Fazla kilolara sağlıklı çözüm!

Chris Farrel Clinic of Germany Estetisyeni Seher Güler bölgesel incelme konusunda bir yazı kaleme aldı.

Doğu Akdeniz’de sıcakların başladığına vurgu yapan Seher Güler, fazla kiloları sağlayacak artık kalın kıyafet giyilemeyeceği için üzülen herkesi Chris Farrell’in zayıflama aletiyle tanışmasına davet ediyor.

Yazın kendini iyiden iyiye hissettirmeye başladığı bu günlerde, içimizi bir huzur kaplaması gerekirken fazla kilolar yine keyfimizi kaçırmaya başladı.

Kış boyunca hareketsizlik ve hatlarımızı örten kalın kıyafetler yerini tiril tiril incecik elbiselere bırakınca farkına varırız tehlikenin. Koşuşturmadan fırsat bulamayan herkes için Chris Farrell Clinic’in mucuzevi cihazıyla kapılarını herkese açıyor.

Reklam
Reklam

Nedir bu cihaz!

Sarkık cilt, lokalize yağ, fibrotik alan, çatlaklar ile gevşek ve yumuşak seliülit bölgelerinin normalleşmesi için geliştirilmiş yağ yakma makinesidir. 27¬/40 Khz’lik darbeler 1,7 Mhz operasyon frekansına bindirilerek farklı cilt tipleri için rezonans sonuçları ortadan kaldırmıştır. Bölgedeki yağ oranı ve deformasyonuna göre 8 ila 12 seans kâfidir. İlk seanstan sonra sonuçlar fark edilir ve 6. seansta olgunluğa erişir. Devamında ise sonucun kalıcı olması garanti edilir.

Tek seansta 100 ün üzerinde yapılan klinik çalışmalarda bel bölgesinde 1,5 cm den az sonuç görülmediği gibi 7,5 cm ye kadar inanılmaz sonuçlarda alınmıştır. MARLİN TECH LABORATORY uygulama bölgesindeki sonuçları garanti eder. Uygulama esnasında ve sonrasında herhangi bir olumsuz etki hissedilmez. Sadece bol su önerilir.

Vücuda hiç bir zararı yoktur yüksek frekanslı ses dalgaları ev tipi müzik sesinden daha zararlı değildir. Ultrasoni probu bir hoparlör gibi görürsek gücü müzik setimizden çok düşük, frekansı ise duyma sınırımızın %80 kadar ötesindedir.

Reklam
Reklam

Yağlar Ses Dalgalarıyla Eriyor!

Zararı olmadığı gibi sonuçları alıcıdır. Lokal yağ (adiposit) hücrelerimiz ergenlikte mevcut miktarına ulaşarak sonraki yaşamımızda sayıca degişmez. Hacime ise 4000 katına kadar çıkarak dev yumrular oluşturabilirler. Adiposit in barındırdıgı yağ uygulanan iç basınçla hücre çeperini kırar ve ölmüş hücreleri venöz dolaşımla üriner sisteme nakdedilir ve idrarla atılır. GERİ DÖNÜŞÜMÜ TIBBEN MÜMKÜN DEGİLDİR. Atılan yağ erozyonu ile ciddi bir sıkılaşma yaşarken kiloda vermiş oluruz, yazın keyfini yaşarız.

Bölgesel incelme Mersin’de artık imkânsız değil. Chris Farrel Clinic of Germany Mersin’de cinsiyet gözetmeksizin incelmeyi garanti ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: