F.Bahçe Toroğlu'nu topa tuttu

Fenerbahçe Kulübü ile yorumcu Erman Toroğlu arasındaki tartışma tırmanarak büyüyor. Fenerbahçe Toroğlu'na bugün bir cevap daha verdi.

"Takımımızın aldığı her yenilgiden sonra Başkanımız, yönetimimiz ve camiamıza saldırmayı ve içindeki kini kusmayı adet haline getiren eski hakem şimdilerin TV yorumcusu Erman Toroğlu gazetesinde oturduğu köşesinden yine çirkin yorumlar yapmayı sürdürüyor" sözleriyle başlayan sert açıklamada ünlü futbol yorumcusuna yönelik ağır eleştiriler yer aldı..

Erman Toroğlu'nun tek amacının saldırı olduğu belirtilen açıklada şu sert sözlere yer verildi:

Reklam
Reklam

"Bir futbol takımının oynadığı futbolu ve sistemi eleştirmekten uzak sadece saldırı amacı güden yorumları nedeniyle Erman Toroğlu'nu kınıyoruz. Kendisi yine yönetimimizin futbolu bilmediğini öne sürerek haddini aşan yorumlar yapıyor ve kendince tavsiyelerde bulunuyor.

Daha önce Hürriyet Gazetesi Spor Eki'nde yer alan kulübümüze bir CEO alınacağı haberini sanki doğruymuş gibi yine gündeme getiren, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan Erman Toroğlu bu konuda tavsiyelerde bulunuyor. Kulübümüzün bu konuda hiçbir girişimi yokken kendi attıkları yalana kendilerinin inandıkları bu durumda Erman Toroğlu komik duruma düşüyor.

Türk spor basınında kronikleşen yalan haber üretme durumuna Erman Toroğlu gibi yakışıksız yorum yapan kişiler de eklendiğinde sporumuzun kaliteli bir noktaya yükselmesi ve arzulanan hedeflere ulaşması sadece bir hayal olmaktan öteye geçemiyor. Kaldı ki Erman Toroğlu'nun bu son yorumlarını yine spor dünyasına nefret tohumları saçmaya çalışan ve her fırsatta birilerinden hınç almaya çabalayan bir başka köşe yazarının kendisine yönelik eleştirileri üzerine yapıyor olması da son derece manidardır.

Reklam
Reklam

Eski bir spor adamı olan Erman Toroğlu'nu şimdi bir kez daha sorumlu bir basın mensubu olmaya davet ediyoruz. Sorumlu basın mensubu olmanın da sadece bazı kendini bilmezlerin köşelerinden "aferin" almakla olmayacağını görmesini bekliyoruz. Her fırsatta hınç almaya çalışanlar da her yenilginin ardından kin kusanlar ve kişisel husumetleri gözlerini kör edenler de umut ediyoruz bu yanlışlarından bir an önce döneceklerdir. "

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ