F.Bahçe Volkan'ın alternatifini buldu!

Fenerbahçe, milli kalecisiyle sözleşme yenilemek için hafta içinde masaya oturacak. Ancak sarı-lacivertliler, anlaşamama ihtimaline karşı, Espanyol file bekçisiyle temasa geçti. İspanyol kulübünün Sportif Direktörü Herrera da bunu doğruladı

Volkan Demirel ile gelecek hafta yeniden masaya oturacak olan Fenerbahçe'nin, yabancı kaleci için de çalışmalara başladığı öğrenildi. Şimdiden gelecek yılın kadrosunu hazırlamak için çalışmalara başlayan sarı-lacivertlilerin, Espanyol'un tecrübeli file bekçisi Idriss Carlos Kameni ile temasa geçtiği öğrenildi.
5 yıldır İspanyol takımının kalesini koruyan Kamerunlu file bekçisinin bu sezon sözleşmesinin sona erdiği, bundan dolayı Fenerbahçe'nin ilgi alanına girdiği ifade edildi. Kamerun Milli Takımı kalesini de koruyan tecrübeli eldivenin, bu sezon ligde 17 maçta görev yaptığı ve kalesinde 24 gol gördüğü vurgulandı.
Ancak Kameni'nin, geçen hafta taraftarlarla yaşadığı diyaloğun, Kamerunlu file bekçisinin gidişini hızlandırdığı belirtildi. Espanyol kalecisi, "Neden sözleşmeni uzatmıyorsun?" diye soran bir taraftarın üzerine yürüyerek ölümle tehdit etti. Carlos Kameni'nin, özür dilemesine rağmen, taraftar gruplarının kaleciyi artık istemedikleri, kulübün de ocakta gitmesine sıcak baktığı ifade edildi.

Reklam
Reklam

Furkan ve Onur tamam
Espanyol Kulübü'nün Sportif Direktörü Paco Herrera da, Aragones'in Kameni'yi istediğini bildiklerini belirterek, "Biz onu bırakmak istemiyoruz ama o da sözleşme yenilememek için direniyor. Fenerbahçe ile görüştüğünü biliyoruz. Umarım bizde kalır" dedi.
Bu arada Fenerbahçe, Sakaryaspor'un genç milli oyuncuları Furkan ile Onur konusunda anlaştı. Sarı-lacivertli yönetimde yer alan Ali Koç ile temasa geçen ve Koç Holding ile 400 bin liralık reklam anlaşması yapan yeşil-siyahlıların, bu futbolcuları İstanbul'a vereceği ancak iki ismin de sezon sonuna kadar Sakaryaspor formasıyla oynamaya devam edeceği belirtildi.