FB'de şampiyonlar ligi mesaisi başladı

İSTANBUL (İHA) - Turkcell Süper Ligi'nin 13. haftasında dün akşam Vestel Manisaspor karşısında aldığı galibiyetle liderliğini sürdüren Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Çarşamba günü AC Milan ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Vestel Manisspor maçında görev alan futbolcular alt sahada yaptıkları açma germe çalışmasının ardından salonda antrenör Roland Koch yönetiminde çalışırken, karşılaşmada forma giymeyen oyuncular ise teknik direktör Christoph Daum nezaretinde üst sahada çift kale maç yaptı. Sakatlığı süren Zafer Biryol ise fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Reklam
Reklam

Antrenmanın ardından Semih Şentürk ve Deniz Barış basın mensuplarının sorularını cevapladı. Vestel Manissaspor'a karşı son dakikalarda kaydettiği golle takımını galibiyete taşıyan Semih, Fenerbahçe'nin başarısının kendisinin gol atmasından daha önemli olduğunu belirterek, "Hocam bana son 15 dakikada görev verdi. Murat ağabeyi de sahaya çıkmadan önce bana gol atacağımı söyledi. Ben de onun yüzünü kara çıkarmadım. Görev verildiği taktirde çıkıp oynamaya hazırım. Önümüzde Milan maçı var. Rakibimizin gücünü biliyoruz. Bu maçı kazanarak gruptaki iddiamızı sürdürmek istiyoruz" diye konuştu.

Uzun bir sürenin ardından sarı-lacivertli formayı giymenin mutluluğunu dile getiren Deniz Barış ise oynamadığı zamanlarda takım arkadaşlarına manevi destek verdiğini ifade ederek, "Her zaman aynı disiplin çerçevesinde antrenmanları hiç aksatmadan çalıştım. İdmanlarda gösterdiğim performans da hocamıza güven verdi ve beni dünkü maçta oynattı. Bana verilen şansı iyi değerlendirdiğime inanıyorum" dedi.

Deniz, Milan maçının gruptaki iddialarını sürdürmeleri açısından önemli olduğunun altını çizerek, bu karşılaşmada başarılı olacaklarına inandığını sözlerine ekledi.
Fenerbahçe, yarın akşam basına kapalı yapacağı antrenmanla AC Milan maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Reklam
Reklam