FC Vaslui Kulubü, Medyada Yer Alan Haberleri Yalanladı

FC Vaslui Kulubü’nün CEO’su Ciprian Damian, Türk ve Rumen medyasında yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını...

FC Vaslui Kulubü’nün CEO’su Ciprian Damian, Türk ve Rumen medyasında yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Fenerbahçe’nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu’nda Vaslui ile eşleşmesinin ardından çıkan haberler üzerine Rumen Kulubü, Fenerbahçe Kulubü’ne bir mektup gönderdi. CEO Ciprian Damian imzasıyla gönderilen mektupta şu görüşlere yer verildi:

“Türk ve Rumen medyasında yer alan bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Bu haberler bizden kaynaklanmadığını açık dille ifade ediyoruz.”

Yaşanan gelişmeler ışığında Sarı-lacivertli kulübün resmi sitesinde yer alan açıklama şöyle:

Reklam
Reklam

“UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu’nda FC Vaslui ile eşleştiğimiz günden bu yana, ülkemiz medyasında, Rumen medyası ya da Vaslui Futbol Kulübü kaynak gösterilerek, iki kulüp -hatta iki ülke- arasında düşmanlık tohumları atan haberler yapıldığını, şaşkınlık yaşamadan, ancak üzülerek takip etmekteyiz. Bununla birlikte, Vaslui Futbol Kulübü, bu asılsız haberlerden ve iki kulüp -hatta iki ülke- arasında yaratılmaya çalışılan olumsuzluklardan duyduğu rahatsızlığı, Kulübümüze bizzat, CEO Ciprian Damian imzasıyla iletme ihtiyacı duymuştur. Vaslui Futbol Kulübü, söz konusu yazıda, Türk ve Rumen medyasında yer alan bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve kendilerinden kaynaklanmadığını açık bir dille ifade etmektedir. Kamuoyuna sunduğumuz bu asılsız ve Fenerbahçe karşıtı odaklı yayınlar bizleri şaşırtmamakta, 3 Temmuz’dan bu yana yaşanan sürecin devamı niteliği taşımaktadır. Vaslui Futbol Kulübü tarafından gönderilen mektubu, konu Fenerbahçe olduğunda, 'özgün' basınımızın durduğu yerin anlaşılması açısından önemli olduğu düşüncesiyle kamuoyunun takdirine sunarız.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz