Fear The Walking Dead 4. bölüm fragmanı yayınlandı

Fear The Walking Dead 4. bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu. The Walking Dead'ın devamı olarak görülen Fear The Walking Dead yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde!

Milyonlarca dizi severi ekrana kilitlemeyi başaran The Walking Dead'ın devamı Fear The Walking Dead 1. sezon 4. bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu. AMC'nin fırtınalar koparan yeni dizisi olan Fear The Walking Dead yeni fragmanı, The Walking Dead fenomenlerini de heyecanlandırdı. Başrollerinde Kim Dickens, Cliff Curtis, Alycia Debnam Carey, Frank Dillane gibi başarılı isimlerin yer aldığı Fear The Walking'in yeni bölümünün ilk iki bölümden sonra ne kadar izleneceği ise büyük bir merak konusu.

THE WALKİNG DEAD 4. BÖLÜM ÖZETİ

The Walking Dead'in kardeş dizisi Fear The Walking Dead yeni bölüm fragmanı yayınladı. The Walking Dead'te izlediğimiz zombi istilasının başlangıç günlerine, virüsün ortaya çıkış zamanlarına odaklanan dizinin 4. bölümünde mahallede gizlenen yeni tehditler gün yüzüne çıkmaya başlar. Fear The Walking Dead'in geçen hafta ekrana gelen bölümünde daha geri planda olan zombiler, artık daha ürkütücü bir şekilde varlıklarını hissettirecektir. Madison ve Travis komşuları olan Ulusal Muhafızların mesleğin farklı yanlarını keşfetmeye başlar. Bu aile, yeni dünyaya uyumlu sağlamaya çalışacaktır. Madison uyuşturucu bağımlısı oğlu Nick ise Fear The Walking Dead yeni bölümünde Madison'u da etkileyecek ara bozukluğuna neden olacak.