Feci kaza, kamerada

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde 2 genç kızın öldüğü 23 kişinin de yaralandığı trafik kazası, saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde 2 genç kızın öldüğü 23 kişinin de yaralandığı trafik kazası, saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

E-96 kara yolu Turgutlu girişi Mobil Kavşağı'nda geçtiğimiz Pazar günü meydana gelen trafik kazasında Turgutlu'dan İzmir istikametine gitmekte olan Erol Buldular (42) yönetimindeki 16 KN 565 plakalı yolcu otobüsünün aynı yönde seyretmekte olan Mahmut Zengin (53) yönetimindeki 45 N 7777 plakalı işçi servisine arakadan çarpması sonucu işçiler Alev Dağlu (30) ve Derya Eşkara (22) olay yerinde feci şekilde hayatlarını kaybederken 23 kişi de yaralanmıştı.

Reklam
Reklam

Daha yeni takılan ve olay saatinde kayıtta olan MOBESE kameraları kazayı saniye saniye oldukça net olarak kaydetti.

Yolcu otobüsünün işçi servisine arkadan çarpması ve servisin devrilmesi net olarak görüldü.

Feci kaza, kamerada | www.mynet.com/video

Akıllara durgunluk veren görüntüler izleyenlerin kanını dondururken 2 genç kızın hayatını kaybetmesinin üzüntüsünü yaşayan Turgutlu'da bu görüntü sonrası acılar tazelendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz