Feci Kaza; Motosiklet sürücüsü öldü

Çorum'un Osmancık İlçesi'nde Römorkunda kereste yüklü traktöre arkadan çarpan Motosiklet sürücüsü olay yerinde yaşamını yitirdi.

Çorum'un Osmancık İlçesi'nde Römorkunda kereste yüklü traktöre arkadan çarpan Motosiklet sürücüsü olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kaza; Çorum’un Osmancık ilçesi Osmancık İstanbul D-100 karayolu 3. kilometre de Durucasuyu Köyü yakınlarında gecenin ilk saatleri 18.30 civarında oldu.

Abdullah A.(31) yönetimindeki 19 RD 241 plakalı traktör römorkunda kereste yüklü Osmancık-Kargı istikametine giderken, Osmancık–Kargı yolunun 3. kilometresine geldiğinde, Aynı yönde giden 29 yaşındaki Bilal Karakuş’un kullandığı 19 HD 169 plakalı motosiklet traktörün römorkuna arkadan çarptı.

Reklam
Reklam

Çarpmanın etkisiyle römorkun arka tekerleklerine sıkışan, kaskı kırılarak içindeki koruyucu da traktörün ön kısmına fırlayan motosiklet sürücüsü, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kazayı duyarak olay yerine gelen motosiklet sürücünün yakınları ve ağabeyi Şaban Karakuş sinir krizleri geçirdi. Durucasuyu Köyü Muhtarı Ramazan Cankara “Bizimde traktörümüz var. Bizim traktörlerin arkasında lambalar yanıyor.” Diyerek tepki gösterirken, Çiftçilerle yapılan bir toplantıda ilçe Kaymakam’ı nın “Gece lambaları yanmayan, yeterli ışıklandırması olmayan traktörlerin trafiğe çıkarılmamasını İstediğini” iddia etti.

Kazada yaşamını yitiren 4 yıllık evli ve 2 çocuk babası Bilal Karakuş Osmancık’ta ki bir Kiremit fabrikasından İşçi olarak çalıştığı, her gün Durucasu köyünden, çalıştığı fabrikaya motosikleti ile gidip geldiği belirtildi.

Traktörün arkasında kereste yüklü olduğu için römork kapağı açık olarak yol alan traktörün, arka tarafında aydınlatma lambalarının yanmadığı ve görünmediği, römorktan dışarı taşan kerestelere de ikaz edici bir işaret, reflektör ve lambanın konmadığı iddia edildi.

Reklam
Reklam

Traktör sürücüsü Abdullah A. jandarma tarafından gözaltına alınırken, olay yerine gelen C.Savcısının incelemesinin ardından Yaşamını yitiren Sürücü Bilal Karakuş’un cansız bedeni otopsisi yapılmak üzere Cenaze aracı ile Osmancık Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Ardından Cenazesi yakınlarına teslim edildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: