'Fehmi Dalsaldı kimdir?' Tutuklandı

Ünlü komedyen Fehmi Dalsaldı uyuşturucudan tutuklandı! Gullüm Show'un Azize'si olarak bilinen Fehmi Dalsaldı tutuklandıktan sonra mahkeme huzuruna çıkarıldı. Peki Fehmi Dalsaldı kimdir?

Uyuşturucu suçuyla yargılanan isimler arasına son olarak Fehmi Dalsaldı da katıldı. Saba Tümer ve Melek Baykal gibi sevilen isimlerin programlarında sokak röportajları yaparak tanınan Fehmi Dalsaldı, Lefkoşa Ercan Havaalanı'nda üzerinde uyuşturucuyla yakalandı. Gullüm Show'un sivri dilli ismi Azize olarak hafızalara kazınan ünlü komedyen tutuklanarak mahkeme huzuruna çıkarıldı. Fehmi Dalsaldı'nın, soruşturma maksatlı 2 gün tutuklu kalacağı öğrenildi.

Uzun süredir ekranlarda görülmeyen Fehmi Dalsaldı'nın tutuklandığı haberini ünlü sanatçı Onur Akay, sosyal medya hesabından duyurdu. Ünlü komedyeni Huysuz Virjin'in yerine koyduğunu ifade eden Onur Akay, haberi şu sözlerle duyurdu: "Komedyen Fehmi Dalsaldı, Lefkoşa Ercan Havaalanı'nda üzerinde uyuşturucuyla yakalanmış. Narkotik köpeğinin uyarı vermesinin ardından yapılan aramada, Fehmi'nin kot pantolonun cebinde yaklaşık 2 gram ağırlığında hintkeneviri bulunmuş. Tutuklanan ve mahkemeye çıkarılan Fehmi, pişman olduğunu ve utanç duyduğunu söylemiş. Fehmicim, pişman olduğuna sevindim çünkü biz seni Huysuz Virjin'in yerine koyduk."

FEHMİ DALSALDI KİMDİR?

7 Şubat 1978'de doğan Fehmi Dalsaldı, Türk televizyon ve radyo programcısı, komedyendir. Kariyerine özel bir bankada memur olarak başlayan ünlü komedyenin ilk tiplemesi Bülent Ersoy olmuştur. İzzet Çapa'ya ait bir mekanda Bülent Ersoy taklitiyle dikkat çeken Fehmi Dalsaldı; Koçarslanlı, Gönül Yazar, Sezen Aksu, Huysuz Virjin, Yıldız Tilbe, Seda Sayan, Nur Yerlitaş, Zerrin Özer, Oya Aydoğan, Banu Alkan, Nazlı Ilıcak, Saba Tümer, Melek Baykal, Zeki Müren gibi pek çok ünlü ismin taklidini yapabilmektedir. Sanat kariyerinden önce stilistlik ve iç mimarlık okuyan Fehmi Dalsaldı, bir süre Saba Tümer'le Bugün'de sonrasında ise Melek Baykal'ın programında Gullüm Show adlı altında keyifli röportajlar gerçekleştirmiştir.