Feke devlet hastanesinin temeli atıldı

Adana’nın nüfus olarak en küçük ilçelerinden Feke’de, 20 yataklı ve tam teşekküllü devlet hastanesinin temeli...

Adana’nın nüfus olarak en küçük ilçelerinden Feke’de, 20 yataklı ve tam teşekküllü devlet hastanesinin temeli atıldı.

Temel atma törenine katılan AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, hastanenin hayırlı olması temennisinde bulundu. Ünüvar, 5 yıl önce kendisinden sağlık ocağı ve burada sürekli kalacak bir sağlık personeli istendiğini hatırlatarak, “Biz ise AK Parti iktidarı olarak sağlığa yaptığımız yatırımlar ve insanımıza verdiğimiz önem cihetinde, Feke’nin gelişimini de göz önüne alarak 20 yataklı tam teşekküllü bir hastane yaptırıyoruz." dedi

Reklam
Reklam

Hastaneyi 550 günde tamamlayarak 2013 yılı içinde Fekelilerin hizmetine sunacaklarını ifade eden Ünüvar, oldukça modern ve lüks bir otel konforunda olacak hastanenin bölgedeki büyük bir eksikliği gidereceğini kaydetti.

Kaymakam Mehmet Balıkçılar ise ilçeye 15 gün önce atanmış bir bürokrat olarak hastanenin temelini atma sevinci yaşadığını belirterek, “Hastanenin buraya yapılmasında desteği olan herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Belediye Başkanı Ahmet Sel ile vatandaşların da katıldığı törende dua edilmesi ve kurban kesilmesi sonrası hastanenin temeline ilk harç kondu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz