Felçli annesi ile birlikte yangında kurtarılan Ömer Çelik hayatını kaybetti

Eyüp’te bir gecekonduda çıkan yangında felçli annesi ile birlikte alevlerin arasından yaralı olarak kurtarılan Ömer...

Eyüp’te bir gecekonduda çıkan yangında felçli annesi ile birlikte alevlerin arasından yaralı olarak kurtarılan Ömer Çelik (54) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Akşemsettin Mahallesi Leylak Sokak'ta bir gecekonduda, saat 09:30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını fark eden çevre sakinleri durumu itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürme çalışmalarına başlarken, içeride mahsur kalan Ömer Çelik (54) ve Ümran Çelik'i (91) yaralı olarak kurtardı. Ömer Çelik, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan Ümran Çelik’in sağlık ise durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz