Felipo Melo İnter yolcusu

İtalya Ligi'nde yer alan ekiplerden Inter, Kondogbia'dan sonra bir orta saha transferi daha yapmaya hazırlanıyor.

İtalya 1. Ligi Serie A'da eski günlerine dönme savaşı veren Milano ekiplerinden Inter, Monaco'dan kadrosuna kattıkları Geoffrey Kondogbia'dan sonra ikinci bir orta saha arayışı içerisinde.

La Gazetta Della Sport'un bugünkü sayısında çıkan habere göre, defansın önünde Kondogbia ve Brozovic ile beraber oynayacak 3. bir isim arayan Inter için iki isim ön plana çıkıyor: Thiago Motta ve Felipe Melo.

Roberto Mancini her ne kadar oraya Imbula'yı monte etmek istese de Kondogbia'dan sonra bu maliyette başka transfer yapmakta zorlanacak olan Inter, onlara nazaran maliyeti daha düşük olan Motta ve Melo'yu istiyor. Motta'nın kulübü PSG ile sözleşme uzatması muhtemelken, Felipe Melo 4 milyon euro gibi bir bedelle İtalyan ekibinin yolunu tutabilir. Ayrıca Melo'yu Sevilla da takip ediyor.

Reklam
Reklam

Mancini'nin çok istediği diğer isimler ise Mohammed Salah ve Ivan Perisic. Salah için Chelsea'ye giden birden fazla teklif varken, 22 milyon euro civarındaki bedeli getiren takıma Salah'ın gönderileceği iddia edildi. Perisic için ise 15 milyon euronun yeterli olacağının altı çizildi.