FEM Tokat Şubesinden Örnek Kampanya

FEM Dershanesi Tokat şubesi idareci, öğretmen ve öğrencileri kan bağışı kampanyası düzenledi. Dershane binası içerisinde...

FEM Dershanesi Tokat şubesi idareci, öğretmen ve öğrencileri kan bağışı kampanyası düzenledi. Dershane binası içerisinde yapılan kan bağışı için uzun kuyruklar oluştu.

Öncelikle gerekli formları dolduran gönüllüler daha sonra sağlık kontrolünden geçti. Yapılan tetkiklerden sonra kan alınmasında herhangi bir sakınca bulunmayan gönüllülerden Kızılay ekipleri kan aldı. Yaklaşık 100 ünite kan temin edildi.

FEM Dershanesi Tokat Şube Müdürü Murat Küçük, her sağlıklı insanın kan bağışında bulunması gerektiğini belirterek, “Her sağlıklı ve duyarlı insan kan bağışında bulunmalı. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz de bu nedenle kampanya düzenledi. Sağlığı kan vermeye elverişli olan öğrenci ve öğretmenlerimiz Kızılay’a kan bağışında bulundu. Umarız bu kanlar zor durumda olan insanların ihtiyaçlarını giderir. Ülkemizde inşallah kan acil bir ihtiyaç olmaktan çıkar, sürekli ihtiyaç halinde kullanılacak şekilde yetkililerin elinde bulunur.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: