Fen Fakültesi'nde görev değişimi

Atatürk Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanlığı’na vekaleten Prof. Dr. Yavuz Onganer atandı. Prof. Dr. Ömer İrfan...

Atatürk Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanlığı’na vekaleten Prof. Dr. Yavuz Onganer atandı.

Prof. Dr. Ömer İrfan Küfrevioğlu’nun görev süresinin dolması üzerine Atatürk Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanlığı görevine vekâleten Prof. Dr. Yavuz Onganer getirildi. Devir teslim töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Hikmet Koçak, Küfrevioğlu’na başarılı hizmet dönemi için teşekkür etti, yeni dekan Onganer’e de başarılar diledi.

Prof. Dr. Ömer İrfan Küfrevioğlu ise Prof. Dr. Yavuz Onganer’in her makam için liyakatli bir bilim adamı olduğunu vurgulayarak, başarılı çalışmalarını dekanlık görevinde de sürdüreceğini ifade etti.

Reklam
Reklam

Törende, Prof. Dr. Yavuz Onganer, hizmetteki başarılı yılları nedeniyle eski dekan Prof. Dr. Ömer İrfan Küfrevioğlu’na teşekkür plaketi verdi.

PROF. DR. YAVUZ ONGANER

Yavuz Onganer, 1963 yılında Muş’ta doğdu. 1985 yılında Atatürk Üniversitesi KKEF Kimya Bölümü’nden mezun oldu. 1993 yılında Texas Tech Üniversitesi Kimya Bölümü’nde doktorasını tamamladı. Uluslararası dergilerde yayınlanmış 37 makalesi, uluslararası ve ulusal kongrelerde sunulmuş çok sayıda bildirisi bulunmaktadır. Alanında önemli araştırmalar yürüten Onganer, evli dört çocuk babası.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz