Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar:

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, inşaatı devam eden yeni kamyon ve tır parkı ile nakliyeci esnafın

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, inşaatı devam eden yeni kamyon ve tır parkı ile nakliyeci esnafın rahat bir şekilde faaliyetlerini sürdüreceğine inandıklarını bildirdi.

Oktar, yaptığı yazılı açıklamada, Karaaptiler Mahallesi 1'inci OSB karşısındaki 30 dönümlük alanda kamyon ve tır parkı inşa ettiklerini kaydetti.

Nakliyeci esnafın görüşlerini alarak kamyon ve tır parkı projesini hayata geçirdiklerini belirten Oktar, "İnşaatı hızla süren yeni kamyon ve tır parkı ile nakliyeci esnafımızın çok daha rahat bir şekilde faaliyetlerini sürdüreceğine inanıyoruz. Yeni kamyon ve tır parkı inşaatı tamamlandığında 22 yazıhane, cafe, lokanta, idari büro, yıkama yağlama ünitesi, WC, banyo, otopark, dinlenme ve konaklama tesisi nakliyeci esnafımızın hizmetine sunulacak" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Muhabir: Çağrı Turgut

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: