Fen İşlerinde Durmak Yok

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 43 mahalle genelinde gerçekleştirdiği üst yapı çalışmalarını tüm hızıyla...

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 43 mahalle genelinde gerçekleştirdiği üst yapı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Belirlenen program dahilinde bölgesinde bozuk yol bırakmayan Odunpazarı Belediyesi, son olarak Odunpazarı semti Kemal Zeytinoğlu Caddesi'nde asfalt, Göztepe Mahallesinde kilittaşı çalışması yaptı.

Mahalle sakinlerinin büyük beğeni ile takip ettiği çalışma kapsamında bölgede rahat bir ulaşıma imkan sağlayan Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmaların geniş bir hizmet alanında devam edeceğini vurguladılar.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz