Fen Lisesi Öğrencileri Sınav Stresini Sıra Gecesinde Attı

Şanlıurfa Fen Lisesi öğrencileri, okul pansiyonunda düzenlenen Urfa sıra gecesinde, yaklaşan sınavın ve çok...

Şanlıurfa Fen Lisesi öğrencileri, okul pansiyonunda düzenlenen Urfa sıra gecesinde, yaklaşan sınavın ve çok yoğun geçen yazılı sınav haftasının stresini attı.

Çiğ köftelerin ve künefe tatlılarının yenildiği gecede, eşsiz Urfa müziği ile öğrenciler doyasıya eğlendi. Okul müdürü Nihat Gürkan, son 5 yıla damgasını vuran ve Şanlıurfa’nın en başarılı okulunun öğrencilerinin bu başarılarının tesadüf olmadığını, başarının kadro-moral-öğrenci çerçevesinde oluştuğunu söyledi. Gürkan, "Geçen haftalarda yoğun geçen yazılı ve sözlü sınav maratonunu geride bıraktık. Öğrencilerimiz bu amaçla morallerinin yüksek tutulmasında bu tür etkinliklerin faydasını gördüklerini söyledi. Gecenin düzenlenmesinde emeği geçen okulumuzun pansiyonundan sorumlu müdür yardımcısı Cemal Yavuz'a teşekkür ederim" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz