Fen Lisesi Öğrencileri Stres Attı

Şanlıurfa Fen Lisesi, idareci, öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla düzenlediği piknik ile stres attı.Pikniği ziyaret eden...

Şanlıurfa Fen Lisesi, idareci, öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla düzenlediği piknik ile stres attı.

Pikniği ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Sarmış, öğrenciler ile bir süre sohbet etti.

Türkiye genelinde çalışmaları ve başarılarıyla adını duyuran Şanlıurfa Fen Lisesi, idareci, öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla düzenlediği piknikte güzel bir gün geçirdi. Okul Müdürü Nihat Gürkan’ın yaptığı organizasyon ile öğrencilerine unutulmaz bir okul pikniği yaşattı. Karaköprü mevkiinde günün erken saatlerinde başlayan pikniğe yaklaşık 130 kişi katıldı. Öğrencilerin stres attığı pikniğe, İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Sarmış, katıldı.

Reklam
Reklam

Şanlıurfa Fen Lisesi Müdürü Nihat Gürkan, “Birlikte yaşam kültürünü geliştirerek, dayanışma ve iş birliği yapmayı öğrencilere kavratmak temel hedefimizdi. Bunu yaparken doğaya sahip çıkmayı ve korumayı da ihmal etmedik. Öğrencilerimizin yaklaşan sınav streslerini atmaları eğlenmeleri için bu organizasyonu yaptık” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: