Fen Lisesi Öğrencilerinden Kültür Şenliği

Batman Fen Lisesi tarafından kültür şenliği düzenlendi.

Batman Fen Lisesi tarafından kültür şenliği düzenlendi.

Yeni kültür merkezinde düzenlenen ' Geleneksel Kültür Şenliği'ne çok sayıda okul idarecisi, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı. Okulun tiyatro grubu, edebiyat öğretmeni Emrullah Dal yönetiminde hazırlanan programı sundu. Dans, şiir ve şarkılarla izleyenleri coşturan öğrenciler, 'Kim Beşyüz Milyar İster' isimli televizyon yarışmasının uyarlandığı ve Van depreminin konu alındığı programda ise davetlilere duygusal anlar yaşattı. Kimi izleyicilerin gözyaşına hakim olamadığı görüldü.

Reklam
Reklam

Okul Müdürü İsmail Sırrı Tekin, "Okulumuz öğrencileri sadece bilimsel alanlarda değil, hem sosyal hem de kültürel alanlarda da hep iyi işler yapmaktadır. Bu gece de bunun en güzel örneklerinden birini sundular. Bizlere bu gece farklı duygular yaşatan öğrencilerimizi ve öğretmenimizi canı gönülden tebrik ediyorum" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: