Fenerbahçe: 0 - Kayserispor: 1

Stat: Şükrü SaraçoğluHakemler: Kuddusi Müftüoğlu, Serkan Gençerler, İsmail ŞencanFenerbahçe: Mert, Orhan, Bekir, Serdar, Hasan Ali,...

Stat: Şükrü Saraçoğlu
Hakemler: Kuddusi Müftüoğlu, Serkan Gençerler, İsmail Şencan
Fenerbahçe: Mert, Orhan, Bekir, Serdar, Hasan Ali, Krasiç, Mehmet Topuz, Mehmet Topal, Cristian Baroni, Stoch, Webo
Kayserispor: Ertuğrul, Eren, Khizanishvili, Simic, Salih, Ceyhun, Riveros, Mouche, Sefa, Cleiton, Bobo
Gol: Dk. 7 Cleiton (Kayserispor)
Sarı kart: Dk. 35 Ceyhun (Kayserispor)

Spor Toto Süper Lig'in 31. hafta maçında Fenerbahçe ile Kayserispor arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı, konuk takımın 1 - 0 üstünlüğü ile sona erdi.

Reklam
Reklam

Teknik direktör Aykut Kocaman, hafta içi oynanacak UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş maçını düşünerek, Volkan, Gökhan Gönül, Kuyt ve Moussa Sow’a ilk 11’de görev vermezken, Ziegler ve Egemen’i ise 18 kişilik kadroya dahil etmedi. Son haftalarda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Salih Uçan da 18 dışında kalan diğer bir isim oldu.

7. dakikada Bekir’in kaptırdığı topta Bobo, savunmanın arkasına sarktı, ceza alanı içinde yaptığı vuruşta top, kaleci Mert’ten döndü. Dönen topu Cleiton, ağlara gönderdi: 0 – 1.

13. dakikada sağ kanattan Salih’in ortasında arka direkte topla buluşan Bobo’nun vuruşunda meşin yuvarlak, az farkla yandan auta çıktı.

31. dakikada ceza alanı içinde topla buluşan Webo’nun ortasında Stoch, meşin yuvarlağın gelişine sert vurdu; ancak kaleci Ertuğrul, topu tokatlayarak uzaklaştırdı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maçın ilk yarısı Kayserispor'un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: