Fenerbahçe 100. yılında ŞAMPİYON

FENERBAHÇE'NİN ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ GALERİ'de

Turkcell Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor 2-2 berabere kaldı. Bu sonuçla Sarı Lacivertli takım 2006-2007 sezonunu şampiyon olarak tamamlamayı garantiledi.

Fenerbahçe, bu sezon öncesinde kendisi gibi 16 kez ipi göğüsleyen Galatasaray'ı geçerek 17. şampiyonluğunu kazandı.

100. kuruluş yılını kutladığı bu sezon ligde en çok şampiyon olan takım durumuna gelen Fenerbahçe, son 4 sezondaki 3 şampiyonluğun sahibi oldu. 2003-2004 ve 2004-2005 sezonlarında üst üste iki şampiyonluk elde eden sarı-lacivertliler, 2005-2006 sezonunda Galatasaray'a kaptırdığı şampiyonluğun ardından 2006-2007'de tekrar ipi göğüsledi.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe'nin şampiyonluk sevinci sokaklara taştı.

İstanbul'da Fenerbahçeli taraftarlar, sokaklara döküldü. Trabzonspor maçının bitimiyle birlikte arabalarla konvoylar oluşturarak, şampiyonluk turuna çıkan Fenerbahçeli taraftarlar, Bağdat Caddesi ve Taksim Meydanı'nda coşkuyla şampiyonluğu kutladılar.

Balıkesir'de Fenerbahçe-Trabzonspor maçının bitiş düdüğünün ardından binlerce Fenerbahçe taraftarı ellerinde bayraklarıyla sokaklara çıktı. İlk olarak Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan kalabalık marşlar eşliğinde şampiyonluğu kutladı. Taraftarlar daha sonra polisin yoğun güvenlik önlemleri altında Sevgi Yolu, İnönü, Atatürk, Kaşif Acar, Cumhuriyet ve Ordu caddelerinde tur attı.

Turkcell Süper Ligi'nde Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Antalya'da sokağa dökülen Sarı-lacivertli taraftarlar şampiyonluğu doyasıya kutladı. Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan binlerce Sarı-lacivertli taraftar, Fenerbahçe bayraklarıyla takımları lehine tezahüratlarda bulundu.

Fenerbahçe-Trabzonspor maçının bitiş düdüğüyle Sarı-lacivertli taraftarlar, Ankara'da sokaklara döküldü. Kızılay Meydanı'nı bayram yerine çeviren Fenerbahçeli taraftarlar, 100. yıllarında ezeli rakipleri Beşiktaş ve Galatasaray'ın önünde şampiyon olmanın mutluluğunu yaşadı.

Reklam
Reklam

MAÇIN AYRINTILARI MYNET SPOR'DA

BURSASPOR-BEŞİKTAŞ MAÇININ AYRINTILARI MYNET SPOR'DA

SİVASSPOR-GALATASARAY MAÇININ AYRINTILARI MYNET SPOR'DA