Fenerbahçe 2-0 Trabzonspor maç özeti ve golleri Mynet'te

Süper Lig 13.hafta karşılaşması Fenerbahçe - Trabzonspor maç özeti ve önemli anları Mynet.com adresinde. Çekişmeli geçen maçı Fenerbahçe 2-0 kazanmayı başardı. İşte Fenerbahçe - Trabzonspor maç özeti...

Spor Toto Süper Lig 13.haftasında oynanan Fenerbahçe - Trabzonspor maç özeti ve önemli anları haberimizde. Fenerbahçe ile Trabzonspor, Ülker Stadı’nda karşı karşıya geldi. Büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşma 2-0 sonuçlandı ve Fenerbahçe sahadan 3 puanla ayrıldı. Sonucunda Fenerbahçe’nin yeniden liderlik koltuğuna oturduğu maçın özeti ve önemli anları Mynet.com adresinde. Fenerbahçe’yi galibiyete götüren golleri Nani ve Fernandao attı. İşte Fenerbahçe Trabzonspor maç özeti ve önemli anları...

Reklam
Reklam

FENERBAHÇE – TRABZONSPOR MAÇ ÖZETİ (1.YARI)

Beşiktaş’ın yaşadığı puan kaybı sonrasında liderlik şansı ayağına gelen Fenerbahçe, seyircisinin de büyük desteğini arkasına alarak maça başladı. Bu destek maçın ilk bölümlerinde de golü getirdi.

11.dakikada Van Persie sol kanatta koşu yapan Alper Potuk’u gördü. Alper topu kale ağzına gönderdi. İçeride topla buluşan Nani, topun gelişine düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.

Trabzonspor’un Kadıköy deplasmanındaki etkisiz oyunu ilk yarı boyunca sürdü. Trabzonspor’un maçtaki ilk etkili şutu da 30.dakikada geldi.

41.dakikada Fenerbahçe ikinci gole çok yaklaştı. Ceza alanına giren Van Persie topu kale ağzında bekleyen Diego’ya gönderdi. Diego boş kale yerine topu auta attı. İlk yarı 1-0 Fenerbahçe’nin üstünlüğüyle sona erdi.

SARAÇOĞLU’NDA AĞLATAN KIRMIZI KART – TIKLA OKU

FENERBAHÇE – TRABZONSPOR MAÇ ÖZETİ (2.YARI)

İkinci yarıda Trabzonspor orta saha direncini güçlü tutmaya çalıştı, ilk 15 dakikalık bölümde de bunda başarılı oldu.

61.dakikada Fenerbahçe tehlikeli geldi. Hasan Ali sol kanatta topla buluştu, ortasında topu güçlükle kontrol eden Diego’nun vuruşu üstten auta çıktı.

Reklam
Reklam

Oyunun son bölümleri sıkı bir orta saha mücadelesine dönüştü. Karşılıklı yapılan faullerle ortam zaman zaman gerildi.

SALİH DURSUN İLE MARKOVİC BİRBİRİNE GİRDİ – TIKLA OKU

88.dakikada Fernandao skoru belirledi. Nani’nin ortasına iyi yükselen Fernandao düzgün bir kafa vuruşuyla skoru 2-0 yaptı.

“HADİ LAN BAK İŞİNE DİYOR” – TIKLA OKU