Fenerbahçe: 3 - Galatasaray: 1

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi’nin 14. haftasında Fenerbahçe, Galatasaray ile karşılaştı. Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanan...

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi’nin 14. haftasında Fenerbahçe, Galatasaray ile karşılaştı. Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanan ve 116 dakika süren mücadeleden sarı - lacivertli ekip 3 - 1 galip ayrıldı.

Fenerbahçe, mücadeleye Marshall’ın üst üste bulduğu sayılarla başlarken, ilk teknik molaya 8-5, ikinci teknik molaya da 16-12 önde girdi. Teknik mola dönüşü rakibi karşısındaki üstün oyununu bırakmayan Fenerbahçe, 27 dakika süren seti de 25-22 kazanarak, skoru 1-0’a getirdi.

İkinci sette de etkili bir oyun sergileyen Fenerbahçe, teknik molalarına 6-8 ve 14-16 geride girdiği sette, büyük bir mücadele ortaya koyarken 31 dakika süren seti 26 - 24 kazanarak skoru 2 - 0 yaptı.

Reklam
Reklam

Çekişmeli devam eden mücadelenin üçüncü setinde de iki takım iyi bir oyun ortaya koyarken 29 dakika süren seti Galatasaray, 27 - 25 üstünlük sağlayarak skoru 2 - 1’e taşıdı.

Mücadelenin 4. ve son setinde ilk teknik molaya Fenerbahçe 8-6, ikinci teknik molaya ise Galatasaray 14 - 16 önde girdi. 29 dakika süren ve büyük çekişmenin yaşandığı bu seti de 26 - 24’lük skorla kazanan Fenerbahçe mücadeleyi de 3 - 1 kazandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz