Fenerbahçe 30 bin kombine bilet sattı

Fenerbahçe Kulübü'nün bir süre önce satışa çıkardığı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın kombine biletlerine büyük ilgi olduğu açıklandı.

Stattan ve tesislerden sorumlu asbaşkan İlhan Ekşioğlu, şu ana kadar 30 bin kombine bilet sattıklarını belirterek, "BJK İnönü Stadı'nın kapasitesi bitti, şimdi Ali Sami Yen Stadı'nın kapasitesini satmaya başladık. Hedefimiz 35 bin kombine satmak" dedi.

Son 3 yıldır bu işin içinde olduğunu anlatan Ekşioğlu, "Böyle bir şeyi rüyamda görsem inanmazdım. Geçen sene biz 22 bin kombine satmıştık. Bu yıl şimdiden 30 bine ulaştık. Daha ortada Tümer dışında taraftarımızı heyecanlandıracak bir transfer olmamasına rağmen bu rakama geldik" diye konuştu.

Reklam
Reklam

İlhan Ekşioğlu, bazı uyanık karaborsacıların bile kombine bilet aldığını anlatarak, şunları söyledi:

"Karaborsacılar kombinelerini daha sonra satarak, başkalarını maça sokmaya çalışıyorlar, ama biz buna engel olmaya çalışıyoruz. Geçen sene 127 kişinin kombinesini iptal ettik. Bunun içinde karaborsacıların aldığı kartlar da vardı."

İlhan Ekşioğlu, Fenerbahçe Şükrü Stadı'nın önümüzdeki günlerde UEFA yetkilileri tarafından denetleneceğini söyledi.

Stadın 2008 UEFA Kupası finaline aday olduğunu hatırlatan Ekşioğlu, "15-16 Haziran'da UEFA yetkilileri gelip, statta inceleme yapacak. Bu konu 1 ay içinde netleşir. Ayrıca 22-23 Haziran'da da Şampiyonlar Ligi için yetkililer gelip, incelemeler yapacak" diye konuştu.