Fenerbahçe: 77 - Tarsus Belediyesi: 60

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 6. haftasında Fenerbahçe, sahasında konuk ettiği Tarsus Belediyesi’ni 77-60’lık skorla mağlup...

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 6. haftasında Fenerbahçe, sahasında konuk ettiği Tarsus Belediyesi’ni 77-60’lık skorla mağlup etti.

Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da oynanan karşılaşmada Fenerbahçe adına Ivana Matovic 17 sayı- 2 ribaund- 3 asist, Cappie Pondexter 17 sayı- 4 ribaund- 5 asist ve Esmeral Tunçluer de 11 sayı- 5 ribaund- 2 asist ile oynadı. 6.maçındaki 3.yenilgisini alan Tarsus Belediyesi’nde ise Delisha Milton Jones 13 sayı- 9 ribaund ile takımının çift haneli skor üreten tek ismi oldu.

Reklam
Reklam

Oyuna hızlı başlayan Fenerbahçe, Ivana Matovic, Cappie Pondexter ve Esmeral Tunçluer’in sayılarıyla kontrolü eline aldı ve ilk periyotu da 25-16 önde tamamladı. Melisa Can ve Shay Doron’un basketleriyle ikinci periyotta skor bulamaya çalışan rakibi karşısında sarı - lacivertliler, savunmada kaptığı topları hızlı hücumlarda değerlendirerek devre sonunda soyunma odasına 17 sayı farkla 47-30 üstün girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da oyunun kontrolünü elinde bulunduran Fenerbahçe, üçüncü periyotunu 65-44 üstün geçtiği maçtan 17 sayı farkla 77-60 galibiyetle ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: