Fenerbahçe, Alper'i Borsaya Bildirdi

Dün akşam Galatasaray ile görüşen ve prensip anlaşmasına varan Eskişehirspor yönetimi orta saha oyuncusu Alper...

Dün akşam Galatasaray ile görüşen ve prensip anlaşmasına varan Eskişehirspor yönetimi orta saha oyuncusu Alper Potuk'u Fenerbahçe'ye verdiğini açıkladı. Sarı - lacivertli kulüp ise Eskişehirspor ile kesin olarak anlaşma sağladıktan sonra transferi de borsaya bildirdi.

Fenerbahçe, Eskişehirspor'a Alper Potuk için 6 milyon 250 bin euro ve Orham Şam ile Henri Bienvenu'yu verecek.

FENERBAHÇE'DEN RESMİ AÇIKLAMA DA GELDİ

Sarı-lacivertli kulüp, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Kulübümüz, Alper Potuk’un transferi için Eskişehirspor ve oyuncu ile görüşmelere başlamıştır." ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Bilindiği gibi Galatasaray'da bizzat başkan Ünal Aysal, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal ile görüşmüş, Alper Potuk'a karşılık 5 milyon euro para ile Culio ve Yiğit Gökoğlan'ı vermeyi kararlaştırmıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: