Fenerbahçe Ankara Boks Okulunun Yeni Salonu Açıldı

Fenerbahçe Spor Kulübünün Ankara'daki boks okulunun yeni salonu açıldı.

Fenerbahçe Spor Kulübünün Ankara'daki boks okulunun yeni salonu açıldı.

Rüzgarlı Sokak'taki salonun açılışına Spor Genel Müdürü Yardımcısı Ömer Altunsoy, Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, antrenörler ve sporcu çocuklar katıldı.

Altunsoy, açılışta yaptığı konuşmada Türk sporunun gelişimi adına bu tür yatırımların çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Fenerbahçe Spor Kulübünü de Türk sporuna yaptığı katkıdan dolayı tebrik ederim" dedi.

Federasyon Başkanı Gözgeç ise Fenerbahçe'nin amatör branşlara önemli destekler verdiğini kaydederek, Aziz Yıldırım şahsında bütün sarı lacivertli camiaya teşekkür etti. Gözgeç, ayrıca diğer spor kulüpleri ile kurum ve kuruluşları da amatör spora destek vermeye davet etti.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından Altunsoy, Gözgeç ve sponsor firma yetkilileri birlikte kurdele kesti. Açılıştan sonra boks eldivenlerini giyen çocuklar salonda ilk çalışmalarını yaptı.

Muhabir: Musa Samur / İlknur Çetinbaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: